Bespaar geld met automatisch parkeren

Publish date: 14/03/2018

De nieuwste feature in de ULU app

Waarschijnlijk een welbekend probleem: Je gaat een dagje naar de stad, maar hebt geen idee hoeveel tijd je in de winkels kwijt gaat zijn. Voor de zekerheid gooi je dus maar een paar euro extra in de parkeerautomaat, een boete is namelijk een stuk duurder. Wist jij dat Nederlanders hierdoor gemiddeld €0,50 tot maarliefst €2,00 teveel in de automaat gooien? Ontzettend zonde!

Een mooie oplossing hiervoor is één van de parkeerapps die op de markt zijn. Zo betaal je precies voor de tijd die je geparkeerd staat, super handig! Maar op een hectische dag waarbij je de kinderen net op tijd naar de voetbaltraining hebt gebracht, die ene collega belt over de presentatie van morgen, je snel naar huis rijdt om op tijd eten klaar te maken, maar in de tussentijd nog even bij de supermarkt moet stoppen voor een pak melk, kan het wel eens voorkomen dat je de parkeerapp vergeet uit te zetten. Het gevolg: alsnog meer parkeerkosten dan nodig! Mede daarom zijn wij extra trots op onze nieuwe feature: Automatisch parkeren!

Onze iOS-gebruikers hebben het al een tijdje kunnen uittesten, maar sinds deze week is deze nieuwe functie ook beschikbaar voor Android telefoons.

 

Hoe werkt het?
Via de ULU app kun je de parkeermeter starten. Selecteer de juiste parkeerzone op de kaart en klik op de play-button. Wanneer je weer wegrijdt, wordt de parkeermeter automatisch voor je gestopt! Ontzettend makkelijk! Je kunt de parkeermeter natuurlijk ook handmatig stoppen, door op de stop-button te klikken.

 

De ULU app laat je alle prijzen van de parkeerzones bij jou in de buurt zien. Hierdoor kun je eenvoudig zien waar je het goedkoopst de auto kunt parkeren, wat jou nog meer kosten scheelt!

Maar onze parkeerfunctie helpt jou nog verder: je kunt in de app onderscheid maken tussen een zakelijke en een privé parkeeractie. De parkeermodus wordt ingesteld op basis van de ritmodus, maar kun je ook per actie zelf instellen. In je overzicht kun je al jouw parkeeracties terugvinden, netjes gemarkeerd met de ritmodus!

Wij zijn bij de Nederlandse overheid aangesloten als officieel parkeerprovider, met een landelijke dekking van 94% van alle betaalde zones. Sommige gemeentes (6%) zijn nog niet aangesloten bij het landelijk systeem, maar deze kunnen de komende periode toegevoegd worden. Je betaalt altijd de lokale parkeertarieven van desbetreffende parkeerzone plus € 0,30 transactiekosten. Tenzij je klant van ULU bent, dan betaal je helemaal niets extra’s! Door je bankrekening te koppelen aan de app, kunnen jouw parkeerkosten maandelijks geïncasseerd worden.