Alles-in-één oplossing: designed with the driver in mind

Publish date: 13/04/2017

Alle mobiliteitsdiensten in één app. Het bestaat! Nooit meer switchen tussen apps voor navigeren, parkeren, ritten- en brandstofadministratie, file- en flitsinformatie, autostatus, schademelden en ga zo nog maar even door. ULU lanceert dé alles-in-één mobiliteitsapp. En als we zeggen alles-in-één, bedoelen we ook echt alles-in-één!

“Autorijders switchen constant tussen verschillende apps die niet met elkaar samenwerken, omdat dat tot nu toe technisch niet mogelijk was. Dat is op zijn minst irritant en zelfs gevaarlijk tijdens het rijden. Daar brengen wij verandering in! Deze app combineert, verbindt en verbetert verschillende mobiliteitsdiensten in een veilig en heel makkelijk te gebruiken platform”, legt Christian Kerssens (directeur van de hightech startup ULU) uit. Ideaal dus voor zakelijke rijders en wagenparken, maar ook voor leasemaatschappijen en dealerbedrijven.

Nieuwe features

Navigeren, parkeren en een integratie met de meest gebruikte brandstofpassen in Nederland, alles voor het gemak. Wat dacht je van navigatie naar de dichtstbijzijnde of goedkoopste parkeerplek in de buurt? Klinkt als muziek in de oren, toch? De nieuwe features in het platform maken je leven in ieder geval een stuk aangenamer. Maar ook de vertrouwde ULU-zaken blijf je terugvinden in de app. Ritregistratie, fleetmanagement, autostatus en rijgedrag bijvoorbeeld. En in combinatie met de Plug & Play dongel kun je zelfs automatisch parkeren. Als ULU-rijder krijg je meteen een melding in de app als je parkeert in een betaalde parkeerzone. Maar…ULU stopt ook automatisch de parkeermeter zodra je wegrijdt. Geen te hoge parkeerkosten en je vergeet nooit meer om de parkeeractie te stoppen! Christiaan Kerssens: “We hebben de verschillende diensten geïntegreerd in één oplossing, designed with the driver in mind, dat maakt het relevant voor de gebruiker.”

Navigeer naar vrije parkeerplek

Nooit meer eindeloos rondjes rijden als je wilt parkeren, hopend dat er iemand vertrekt en je snel je wagen kunt wegzetten? Binnenkort, bij de volgende update, geeft ULU aan of er in een betaalde parkeerzone nog plekken vrij zijn. Met de navigatie rijd je er zo naar toe. Christian Kerssens: “De mogelijkheden zijn eindeloos, wij moeten kritisch zijn op welke ontwikkelingen we onze developers inzetten. We hebben ontzettend gave ontwikkelingen op de plank liggen en komen binnen de kortste keren met meer en meer innovaties.”