Ritregistratie dashboard

FLEETMANAGEMENT

Jouw gehele wagenpark in één dashboard. Volg live de locatie van alle auto’s, anticipeer op actuele kilometerstanden, onderhoud of eventuele foutcodes, bekijk per auto / bestuurder de ritten en monitor het rijgedrag.

Betaal nooit meer een minuut teveel aan parkeeracties met automatisch parkeren van ULU en integreer de zakelijke tankpassen om inzicht te krijgen in alle tankbewegingen met interessante analyses zoals kilometerprijs per berijder / voertuig.

AUTOMATISCH PARKEREN MET ULU

ULU is officieel parkeerprovider geworden in Nederland. Zet gemakkelijk en snel de parkeermeter aan via jouw ULU app. Betaal nooit meer een minuut teveel aan parkeeracties. Geen kosten per transactie. Geen maandelijks parkeerabonnement. Geen kosten voor een herinnering SMS. En de parkeeractie stopt automatisch als jouw medewerkers weer wegrijden. Ook maak je gemakkelijk en snel onderscheid tussen zakelijk / privé parkeren en beheer alle parkeerkosten overzichtelijke in het ULU dashboard.

RITTENOVERZICHT

Beheer in één overzicht gemakkelijk en snel alle ritten het gehele wagenpark. Bekijk de details van elke trip, zoals o.a. start- en stoplocatie, afstand, duur, gemiddelde snelheid en ook de exacte routes die gereden zijn.

PLUG & PLAY ZONDER INVESTERING

De ULU_dongel kan je helemaal zelf installeren in de OBD-poort van de auto (vanaf bouwjaar 2001). Geen investeringen vooraf of dure inbouwkosten. Binnen twee minuten heb je de dongel geïnstalleerd en kunnen jouw medewerkers weer verder!

RITMODUS

Jouw medewerkers kunnen gemakkelijk per trip de ritmodus wijzigen (privé, zakelijk en woon-werk) of eventuele aantekeningen toevoegen! Met 1 klik worden zakelijke, privé en woon- werk kilometers gescheiden.

BELASTINGDIENST

ULU Mobility – Fiscaal Keurmerk heeft het Keurmerk RitRegistratieSystemen en helpt jouw aan een sluitende kilometeradministratie.

LIVE LOCATIE

Krijg real-time inzicht in de locatie van uw gehele wagenpark. Bekijk wie er onderweg is of wie bij de klant gearriveerd is. Verbeter jouw dienstverlening door efficiënter te werken en de dichtstbijzijnde bestuurder naar de klant te sturen.

TANKEN

Integreer de zakelijke tankpassen en krijg inzicht in alle tankbewegingen. Wij hebben ten aller tijden de actuele kilometerstand op moment van tanken en analyseren voor jou per berijder / voertuig de gereden afstand op de volle tank (vs. collega’s / andere ULU ‘ers), de kilometerprijs per berijder en zetten deze af tegen het rijgedrag. Weet precies wat een rit jou kost en wat jij kan besparen.

INZICHT

Krijg inzicht in het rijgedrag van jouw medewerkers. Hoe beter er gereden wordt, hoe minder kosten aan de auto. Niet alleen kan je besparen in brandstofkosten, maar wat dacht je van de besparing van slijtage- en onderhoudskosten!

POINTS OF INTEREST

Voeg gemakkelijk en snel Points of Interest (Nuttige Plaatsen) toe in het ULU dashboard. Krijg inzicht in de bezoektijden per adres, hoe lang een medewerker bij een klant op locatie is geweest, hoeveel uren er in een bepaald project / werkzaamheden zitten of krijg een melding als iemand op een bepaalde locatie aankomt (of vertrekt).

AUTOSTATUS

Bekijk op elk moment de actuele kilometerstanden van alle auto’s. Weet precies wanneer welke auto voor onderhoud moet of onderzoek eventuele foutcodes. Zo kom je niet voor verassingen te staan en voorkom je stilstand van jouw wagenpark.

PRIVACY

Het registreren van ritten raakt vrijwel altijd de Wet Bescherming Persoonsgegevens. ULU is lid van Stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen en hanteert de Privacy Gedragscode.

VEILIGHEID

ULU verzameld miljoenen (misschien wel miljarden!) data van iedereen die met ULU rijdt. Wij gaan zorgvuldig met de gegevens. De ULU_dongel bevat een niet-te-hacken beveiligingskey en alle gegevens worden veilig opgeslagen in een database, met een two-way TLS (voor onze techies). Het ULU systeem is hierdoor veiliger dan internetbankieren!

TEST ÉÉN MAAND GRATIS!

Niet tevreden? Stuur de dongel gewoon weer terug!

Voordelen ULU

Ritgegevens bijhouden via laptop, smartphone en tablet

Meerdere auto’s aansluitbaar

Inzicht in brandstof verbruik, foutcodes, locatie en rijgedrag

ULU redefining mobility

Stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen

ULU Mobility – Fiscaal Keurmerk heeft het keurmerk RitRegistratieSystemen. Stichting Keurmerk RRS is de onafhankelijke brancheorganisatie die ritregistratiesystemen beoordeelt op privacy en fraudebestendigheid. Ga voor zekerheid met de waterdichte ULU Mobility. ULU helpt jou met een sluitende kilometeradministratie voor de belastingdienst.

ULU ‘ers rijden gemiddelde 60 km/uur.

obd dongel

Hoe werkt het?

Onze plug & play dongel installeer je in minder dan twee minuten en is binnen heel Europa bruikbaar. Je hoeft niks open te schroeven of technisch aan te passen, want de dongel klikt eenvoudig in de OBD-poort van de auto. Bij levering van de dongel krijg je een handleiding waarin dit proces stapsgewijs wordt toegelicht.

Als de dongel in de OBD-poort zit, kan je inloggen in jouw persoonlijk ULU dashboard. Ná de eerste rit zijn jouw gegevens zichtbaar. Via de app kan je snel aangeven of een rit zakelijk, woon-werk of privé is geweest en via de website heb je een uitgebreider overzicht van jouw rijgedrag.

Wij verzamelen gegevens op basis van GPS en de OBD-poort. Onze software werkt hetzelfde als die in de garage, waarbij monteurs jouw auto ‘uitlezen’, dat doen zij namelijk ook via de OBD-poort. Hieruit wordt duidelijk hoe het staat met de gezondheid van jouw auto. Op basis daarvan kan je zelf, tijdig een onderhoudsbeurt inplannen.

Voor ULU Mobility – Fiscaal Keurmerk

Voor het Keurmerk RitRegistratieSystemen dient onze dongel ingebouwd te worden, zodat deze onlosmakend met het voertuig verbonden is. Het inbouwen van de dongel is eenvoudig, en gebeurd via onze gecertificeerde inbouwer, op elke gewenste locatie op elke gewenste datum. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Altijd up to date van het laatste ULU nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vraag een offerte aan!