Here Maps is live!

Publish date: 10/01/2018

Het ULU platform is overgestapt van Google Maps naar Here Maps!

 

Vanaf nu zal het live volgen van voertuigen en verkeersinformatie in het ULU platform ondersteund worden door Here Maps. Dit is een nieuw kaart- en navigatieprogramma speciaal ontworpen voor autobestuurders. De vormgeving is vergelijkbaar met dat van Google Maps en geeft gebruikers de mogelijkheid de routes op zowel de kaart als op de satelliet te kunnen bekijken. Daarnaast laat het ook de actuele verkeersinformatie zien, met daarbovenop recente verkeersongelukken bij jou in de buurt.

De hoofdreden van ULU om te kiezen voor Here Maps, is de betere herkenning van maximale snelheden op de weg. Sommige wegen hebben variërende maximale snelheden, waarbij er overdag een andere snelheidslimiet geldt dan in de avonduren. Google Maps herkende deze verschillende snelheden niet, maar door het gebruik van Here Maps kunnen we onder gebruikers de meest accurate verkeersinformatie bieden.

 

Door deze overstap zijn er wel aan paar kleine veranderingen in jouw ULU platform:

 

Je kunt selecteren welke auto’s je wilt zien in het drop-down menu links bovenin het scherm. Hier kun je aangeven of je al jouw voertuigen wilt zien, of alleen de voertuigen die geparkeerd zijn, onderweg zijn of een foutmelding hebben.

 

 

 

 

 

 

 

 

Naast dat je voertuigen nu kunt zoeken op berijder, auto of kenteken, kun je nu ook zoeken op Nuttige Plaats of huidige locatie. Dit kan nog steeds in de zoekbalk rechts bovenin je scherm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De weergave van je kaart heeft nu nog uitgebreidere opties. Je kunt de weergave aanpassen met het menu rechts onderin je scherm. Hier kun je de kaart aanpassen naar een satelliet-weergave en ook de actuele verkeerssituatie laten weergeven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van deze overstap, neem dan gerust contact met ons op. We leggen je onze nieuwe feature graag verder aan je uit!