De nieuwe ULU app is online!

Publish date: 04/12/2017

Hoppa! Daar issie dan! De grootste update in de geschiedenis van ULU!  Afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuwe app. Onze bestaande functies zijn verbeterd en we hebben handige nieuwe features toegevoegd.

 

Voor onze Android gebruikers is het nog even wachten! Maar wees gerust, ook Android kan binnenkort een update verwachten!

 

Om jullie niet meteen te bombarderen met allerlei nieuwe features, gaan we het stap voor stap doen. Wel zo gemakkelijk! Naast een complete redesign van onze app, introduceren we nu één nieuwe feature. We beginnen met (tromgeroffel).. Navigatie! Navigeer nu gemakkelijk en snel van A naar B (met actuele verkeersinformatie!). Navigatie is de eerste update in een reeks van nieuwe features. Binnenkort is het ook mogelijk om de parkeermeter via de ULU app aan en uit te zetten, en wat dacht je van een supergave Flitsmeister integratie! En oh oh je moet eens weten wat we nog meer in petto hebben! Kerst komt vroeg dit jaar!

De app is te gebruiken in combinatie met de bestaande ULU dongel. Deze hoeft dus niet aangepast of vervangen te worden.

 

Wat kan je allemaal met de ULU 2.0 app?

Navigatie

Met de app kun je navigeren naar elke locatie, parkeerplek of nuttige plaats. ULU onthoudt veel bezochte locaties en helpt je hier naartoe te rijden. Met de integratie van realtime verkeersinformatie, kies je altijd de kortste of snelste route. Wil je parkeren in de buurt van jouw bestemming? ULU leidt jou naar de dichtstbijzijnde of goedkoopste parkeerplek in de buurt.

Ritregistratie

Alle ritten worden automatisch geregistreerd en zijn terug te vinden in het overzicht. Bekijk de details van elke rit, zoals o.a. start- en stoplocatie, afstand, duur, gemiddelde snelheid en ook de exacte route die gereden is. Wijzig per reis de ritmodus (privé, zakelijk en woon-werk) of voeg eventuele aantekeningen toe.

Autostatus

Bekijk op elk moment de actuele kilometerstand van je voertuig. Weet wanneer een voertuig voor onderhoud naar een garage moet of onderzoek eventuele foutcodes. De auto geeft via ULU aan wat er aan de hand is, nog voor het lampje op het dashboard gaat branden. Zo kom je niet voor verassingen te staan!

Rijgedrag

Krijg inzicht in je rijgedrag. Hoe beter jij rijdt, hoe minder kosten jij hebt aan de auto. Niet alleen kan je besparen in brandstofkosten, maar ook in slijtage- en onderhoudskosten! Met de handige tips van ULU kun je je rijgedrag verbeteren en daardoor geld besparen.

 

Welke features kun je binnenkort verwachten?

Parkeren

Vergeet jij ook altijd de parkeeractie uit te zetten via een app? Met de nieuwe app is dit verleden tijd. ULU weet wanneer een auto geparkeerd staat in een betaalde zone en kan gemakkelijk en snel de parkeeracties starten. Ook weet ULU wanneer je weer onderweg bent en stopt automatisch jouw parkeeractie. Zo betaal je nooit meer een minuut teveel!

Flitsmeister

Ontvang realtime file- en flitsinformatie van Flitsmeister direct in de ULU app en voorkom boetes. ULU waarschuwt je voor mobiele flitsers, flitspalen, trajectcontroles, vertragingen, ongevallen, stilstaande voertuigen, naderende ambulances en nog veel meer.

 

Dankjewel voor het downloaden van de update!

 

Feedback, bugs of vragen, let us know!