ULU PLATFORM
POWERED BY THE CLOUD WITH SECURITY IN MIND


Een kijkje achter de schermen van ULU ’s mobiliteitsplatform

CONNECTED

Het ULU platform maakt het mogelijk om te koppelen met verschillende connected devices, zoals de smartphone, de auto of onze in-house oplossing.

VEILIG & BETROUWBAAR

Veiligheid van data is sleutel tot succes. Het ULU platform is beveiligd met de state-of-the-art nieuwste security technology. Het ULU systeem is hierdoor veiliger dan internetbankieren!

CONTENT

ULU werkt continue samen met specialisten op het gebied van mobiliteit om relevante content aan te bieden.

IN-HOUSE DEVELOPMENT

ULU ontwikkelt alles in eigen huis, van software tot hardware. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en alles op maat aanbieden.

OPEN PLATFORM

Processen en software systemen moeten samen kunnen werken voor optimaal gebruiksgemak. Via de ULU API kan data gemakkelijk gekoppeld worden met bestaande systemen (ERP, DMS, CRM)

SCHAALBAAR

ULU draait 100% in de cloud en is daardoor gemakkelijk schaalbaar. Binnen no-time kunnen wij schakelen en opleveren.

CONNECT THROUGH TECHNOLOGY

Met de technologie van ULU kunnen wij jouw helpen een online platform te creëren waar jouw klanten aan willen connecten, dagelijks.

SCALEABLE PLATFORM

Het ULU platform is maximaal schaalbaar, of het nu gaat om 1,000 of 1,000,000 connecties. We’ve got you covered. Het platform is gebouwd op basis van de laatste technologie en is daarom veilig en betrouwbaar. ULU draait op Amazon Web Services (AWS), wat de grootste back-end provider ter wereld is. Bedrijven zoals  UBER, NetFlix, Airbnb en Spotify gebruiken het AWS platform. 

Via onze API kunnen er makkelijk applicaties gebouwd worden of software integraties gemaakt worden.

Amazon Web Services
Privacy

PRIVACY

Privacy staat hoog op de agenda bij ULU en is een essentieel onderdeel van ons business model. ULU is ingericht om aan de strengste eisen te voldoen. ULU is lid van het College Bescherming Persoonsgegevens en voldoet aan alle eisen. Ook hanteert ULU de Privacy Gedragscode van Stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen.

DATA SECURITY

Bij privacy wordt veelal gedacht aan de opslag en de omgang van data. Echter word er een belangrijke stap overgeslagen. Deze stap, zeker in het tijdperk van meer ‘connected devices’, is hoe data van een apparaat, naar dienstverlener verzonden wordt.  

ULU heeft hier vooruitlopende technologie in ontwikkeld, zowel op hardware als op softwareniveau. Het ULU platform is veiliger dan internetbankieren.

Data security
hardware

MADE BY ULU

ULU hanteert de strengste encryptie standaarden in de industrie. Er is geen OBD-II unit op de markt, die aan deze standaarden voldoet. En wat doe je als het niet bestaat? Juist, dan bouw je het zelf.

Onze OBD-II unit heeft een aantal onderscheidende elementen, zoals zeer efficiënte antenne technologie voor optimaal bereik en crypto elementen op de hardware met een beveiligingskey-opslag. En dit allemaal in de kleinst mogelijke unit.

WE GO THE EXTRA MILE

ULU heeft de gehele technologie, van hardware tot software in eigen huis ontwikkeld. De oplossing is ontwikkeld aan de hand van de laatste technologieën en daardoor ‘future proof’. Dagelijks is er een team van developers bezig om onze software te verbeteren en nieuwe features uit te werken. You name it, we built it. Snel en op maat.

Vanuit ons kantoor in Shenzhen, China innoveren we continue op hardware niveau en plannen, controleren en voeren we productie uit. In Nederland kunnen wij vanuit ons distributiecentrum leveren door geheel Europa.

Altijd up to date van het laatste ULU nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meer informatie?