ULU uitgelicht: Content Management System

Publish date: 18/01/2018

Deze keer staat in ULU uitgelicht ons Content Managment System centraal! Dit is ontwikkeld voor onze White Label-klanten, om als bedrijf berichten naar klanten, werknemers of andere gebruikers te sturen. Wij leggen je uit hoe je dit als bedrijf kunt gebruiken!

 

Wat is White Label?

Een bedrijfs-app kan je helpen om connectie te maken met je klant. De smartphone wordt elk moment van de dag gebruikt en is onmisbaar geworden, dus het is belangrijk om jouw bedrijf hier onderdeel van te laten maken! Zo bieden wij de ULU app White Label aan. Op die manier kun je onze diensten met je eigen logo aanbieden aan jouw klanten. Ontzettend handig voor bijvoorbeeld dealers of leasemaatschappijen: Jouw klanten genieten van mobiliteitsdiensten als navigatie, parkeren, Flitsmeister, en jij blijft verbonden met jouw klant. Elke keer als iemand in de auto stappen, openen ze jouw app. Zo blijf je gemakkelijk top-of-mind!

De Feed

In de app hebben wij een zogenoemde ‘feed’ ontwikkeld. Dit is een soort tijdslijn waar de gebruiker alles terug kan vinden over zijn auto; de ritten, parkeeracties en tankacties, maar ook eventuele foutcodes, accuspanningen, rijgedragingen, etc. In deze tijdslijn kan de White Label partner (dealerbedrijf of leasemaatschappij) tevens berichten posten en communiceren met de gebruiker. Binnenkort is het zelfs mogelijk om via de feed als gebruiker zelf te communiceren met de White Label partner!

 

 

 

 

ULU’s Content Management System?

Het Content Management System is de tool in het ULU platform waarmee je de berichten voor jouw gebruikers creëert. Deze berichten worden dan naar alle gebruikers van jouw app verstuurd. Ook heb je de mogelijkheid om push-notificaties te sturen, die een hogere attentiewaarde hebben. Stuur een pushbericht over de winterbanden wissel, of als het tijd is voor een onderhoudsbeurt. The sky is the limit!

 

Segmentatie

Wij gaan nog een stap verder: In ULU ’s CMS systeem kan je zelfs segmenteren, voor een nog relevantere en effectievere campagne. Wil je de berichten alleen naar een bepaald type klant sturen (bijvoorbeeld private lease of zakelijk lease), naar een specifiek automerk of -model (bijvoorbeeld VW Polo rijders) of zelfs op bouwjaar en kilometerstand? Dat kan! Je kunt aanpassen naar welke gebruikers het bericht verzonden wordt: Zo zorg je ervoor dat elk bericht relevant is voor de specifieke doelgroep! Jouw berichten sluiten op die manier zo goed aan op de gebruiker, 1-op-1 marketing is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

 

Events

Segmentatie is niet het enige. Je kan de berichten ook koppelen aan bepaalde ‘events’. Zo kan je een (push)bericht sturen als de APK bijna afloopt, er binnenkort onderhoud nodig is, de accuspanning te laag is of bij eventuele foutcodes. Hoe handig is dat?

 

Facebook

De meeste dealerbedrijven en leasemaatschappijen hebben een marketingafdeling, die zich o.a. ook bezig houdt met Facebookmarketing. Het probleem waar veel partijen tegenaan lopen, is dat de aantal ‘likes’ op facebook in een schril contrast staat met het aantal klanten die zijn hebben (en de helft van de likes zijn waarschijnlijk ook nog eigen persoonsleden). Toch wordt er tijd en aandacht besteed om relevante content op de facebook pagina te plaatsen, want je wilt als bedrijf toch aanwezig zijn. In de White Label app van ULU kan je gemakkelijk en snel jouw Facebookpost integreren in de feed van jouw gebruikers. Zo worden automatisch alle Facebookposts tevens in de app zichtbaar (zonder dat de gebruikers actief jouw pagina moeten liken). Op deze manier vergroot je jouw bereik en connect je met jouw gehele klantgroep!

 

 

Meer informatie

Wil jij meer informatie over onze White Label mogelijkheden, ULU ’s Content Management Systeem of de Feed? Neem dan contact met ons op!