ULU uitgelicht: Het voertuigenoverzicht

Publish date: 19/12/2017

Nieuw! ULU uitgelicht

 

Er zijn ongelooflijk veel mogelijkheden binnen het ULU platform, en elke dag komen er nieuwe functies bij. Daarom kan het voorkomen dat zelfs onze trouwste ULU’ers niet precies alle features kennen. Met die reden introduceren wij nu ULU uitgelicht: Elke maand zetten wij een bestaande functie in het ULU platform in de spotlight. Zo kan jij alles eruit halen wat erin zit!

 

Voertuigenoverzicht

 

In het ULU platform kan je alle specificaties van de voertuigen in je fleet terugvinden. Je heb toegang tot de actuele kilometerstanden, brandstofstatus, APK data en nog veel meer. Sinds kort heeft ULU deze informatie nog toegankelijker gemaakt door dit weer te geven in een tabel met al je voertuigen. Je selecteert de informatie die je van je auto’s wil zien (bijvoorbeeld brandstofstatus) en het platform laat je een tabel zien met de specificaties van al je voertuigen. Inzicht krijgen in je fleet was nog nooit zo makkelijk!

 

Je vindt het voertuigenoverzicht door op het voertuig-icoon links in de menubalk te klikken. Je ziet hier een lijst met voertuigen en wat algemene informatie, zoals kenteken-nummer, berijder en huidige ingestelde ritmodus. Door op Voertuig details te klikken, kom je bij de uitgebreidere voertuiginformatie. Onder Overzicht vind je een lijst met alle ritten van dit voertuig.

 

 

 

 

Naast de informatie van één voertuig, kun je dus ook een overzicht krijgen met informatie van meerdere voertuigen. Handig als je je voertuigen wilt vergelijken op een specifieke feature!

Hiervoor klik je op het pijltje rechtsbovenin je scherm. In het drop-down menu zie je de KPI’s die je in je overzicht kunt weergeven. Vink de features aan waarover je meer informatie wilt en klik op Update.

 

 

 

 

Voilà! Een volledig gecustomized overzicht van je voertuigen met informatie die voor jou belangrijk is! Zo kun je in één oogopslag zien wat de kilometerstand van je voertuigen is, hoeveel je voertuigen al gereden hebben of welke voertuigen een lage accustand hebben. Je kunt dit overzicht ook downloaden, door op de knop Excel rapportage te klikken. Zo heb je elk gewenst overzicht altijd bij de hand!