Project Beïnvloeden Rijgedrag
In samenwerking met de Verkeersonderneming

 

ULU is geselecteerd door de Verkeersonderneming om mee te werken aan een onderzoek naar de effecten van het beïnvloeden van rijgedrag op de verkeersdoorstroming in Rotterdam!

De Verkeersonderneming

De Verkeersonderneming is een publiek- private samenwerking van gemeente Rotterdam en Metropoolregio Rotterdam Den Haag, het ministerie van Infrastructuur en Milieu/Rijkswaterstaat en het Havenbedrijf Rotterdam.

verkeersonderneming
Rijgedrag

ULU & de Verkeersonderneming

Binnen het Project Beïnvloeding Rijgedrag gaat ULU onderzoek doen of rijgedrag te beïnvloeden is met behulp van inzicht in combinatie met de ULU_App en of een bepaald rijgedrag resulteert in een betere doorstroming. Het verbeteren van rijgedrag heeft niet alleen invloed op het verkeer, maar ook op de auto zelf. Een verbetering in rijgedrag resulteert direct in de vermindering van CO2 uitstoot, brandstofkosten en slijtage van de auto.

Beïnvloeding rijgedrag

Het beïnvloeden van rijgedrag van automobilisten biedt kansen om files te verminderen. Technische ontwikkelingen bieden hiervoor al diverse mogelijkheden die tijdens de reis in-car de automobilist kunnen adviseren over zijn gedrag. Ook lijkt er zich een markt te kunnen ontwikkelen om via toepassingen met een spelelement gedrag te beïnvloeden en blijvend te veranderen. Meer informatie klik hier!

beterbenutten

Meld je nu aan!

ULU is op zoek naar bedrijven (klein / groot) die actief zijn in en rond Rotterdam. Deze bedrijven krijgen gratis de functionaliteiten van ULU ter beschikking tijdens de onderzoeksperiode (minimaal zes maanden). Naast een bijdrage in het onderzoek van ULU en de Verkeersonderneming, krijgt een bedrijf tijdens deze zes maanden tevens een digitale schil over het wagenpark mét directe besparingsmogelijkheden in de cost of ownership van elke auto.

Wil jij:

  • Zes maanden een gratis dongel;
  • Een digitale schil over jouw wagenpark;
  • Gratis zes maanden genieten van alle ULU_diensten;
  • Kosten besparen én inzicht krijgen in verdere kostenbesparingen;
  • Meedoen aan het onderzoek van de Verkeersonderneming;
  • De doorstroming in het verkeer van Rotterdam verbeteren;

Ben jij:

  • Een bedrijf met wagenpark (klein of groot);
  • Gevestigd in Rotterdam of regelmatig werkzaam in Rotterdam.

Meld je dan nu aan via onderstaand formulier!

Aanmelden!

ULU_Nathan

Altijd up to date van het laatste ULU nieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief